Alles opbreken en opnieuw beginnen!

Hij (59) werkt al jaren bij dezelfde werkgever, maar er verandert veel in zijn leven. Hij verliest, nadat zij een aantal jaren ziek geweest is, zijn vrouw. Nadat hij weer is opgekrabbeld besluit hij vanuit het zuiden van Limburg te verhuizen naar het midden van het land om dichter bij zijn kinderen te wonen. Maar daar hoort ook een andere baan bij. Hij zorgt er voor dat hij de nodige vakdiploma’s haalt en koopt een nog te bouwen huis. Voordat de bouw van het nieuwe huis begint gaat hij al op zoek naar werk. En dat lukt sneller dan hij verwacht had.

Hij kan uiteindelijk kiezen uit twee banen. Iets wat hij nooit verwacht had. Hij kiest niet voor het hoogste salaris maar voor de baan die hem het leukste lijkt. Hij merkt dat hij behoorlijk schaars is op de arbeidsmarkt.

Hij regelt samen met zijn kinderen voor het eerste halfjaar een tijdelijk onderkomen en gaat aankomende januari beginnen in zijn nieuwe baan. Hij heeft voor zichzelf ondanks de omstandigheden die niet mee zaten een heel nieuwe toekomst gecreëerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *