Cake nr. 11

Cake nr. 11

Al mijn hele leven heb ik een hekel aan koken en bakken. Nu ik in de fase van ondernemerschap zit heb ik besloten dat ik wil leren bakken. Niet omdat ik dat leuk vind om te doen, maar omdat ik nu eens een cake kan weggeven als kadootje. Mijn eerste resultaten waren niet echt succesvol, de keuken zag eruit of er een bom ontploft was, cake 4, 5 en 6 waren niet gaar. Ik had al zin het bijltje erbij neer te gooien.

Met solliciteren is het net zo. De meeste cliënten die ik spreek vinden dit geen leuke bezigheid en toch moet je ermee aan de slag. In het begin zijn je acties en bijbehorende brieven nog niet echt succesvol. Met de goede ondersteuning die je op allerlei manieren kunt verwerven; internet, (gratis) trainingen, individuele coaching kun je er voor zorgen dat je als werkzoekende een professionele uitstraling krijgt zodat je wel voor dat sollicitatiegesprek aan tafel komt!

Ik heb het bakken doorgezet; één van mijn vriendinnen zei;
“Je gaat het wel aan!”
Dit is cake nr. 11 : goed te doen toch ?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *