Doorzetten = Werk vinden!

Hij (48) is vrij onverwacht zijn baan kwijt geraakt. Hij gaat voortvarend aan de slag, al direct is er een mogelijkheid bij een grote organisatie dicht bij waar hij woont, hij reageert en wordt uitgenodigd. Een 2e en 3e gesprek volgt snel. Hij is de enige kandidaat en verwacht dat dit zijn nieuwe baan zal worden. En dan komt er een aap uit de mouw die tot dan toe niet in beeld is geweest; hij moet al na korte tijd iemand vervangen op leidinggevend niveau en men vraagt zich af of hij daar de geschikte kandidaat voor is. Uiteindelijk krijgt hij de baan niet. Ook een andere procedure loopt niet zoals hij graag zou willen.

Hij is teleurgesteld maar kan tegen een stootje en pakt het solliciteren direct weer op. Zo snel als het begin ging gaat het nu echter niet, hij wordt niet uitgenodigd voor de vacatures waar hij op reageert. Het is dan altijd lastig om de blijven doorzetten. Maar dat doet hij wel!

En dan ineens heeft hij in één week tijd 4 gesprekken bij 4 verschillende bedrijven! Eén organisatie reageert snel en pakt door; hij krijgt de baan! Intussen werkt hij al weer een paar maanden met bijzonder veel plezier bij dit bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *