Een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd!

De afgelopen twee weken heb ik onder meer besteed aan het opruimen van zaken in huis. Het verbaast mij altijd weer hoe lastig ik afscheid kan nemen van bijvoorbeeld een stapel tijdschriften die al vele jaren in een kastje ligt en waar ik eigenlijk nooit inkijk. Zo is het ook vaak met  het afscheid nemen van een werkgever merk ik in de gesprekken die ik voer met mijn cliënten. Zeker als het een gedwongen vertrek betreft. De beelden van jouw werkzaamheden bij die oude werkgever kunnen je flink in de weg zitten bij de start bij een nieuwe werkgever. Oude beelden loslaten, het goede behouden en open staan voor nieuwe ervaringen is belangrijk. Ik wens een ieder een opgeruimd jaar toe!

1 comments on “Een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *