Geld verdienen? Je kunt meer dan je denkt!

Geld verdienen met Jezelf is de titel van een boek dat een oud-collega van mij, Tony de Bree (ik kende hem niet) heeft geschreven. In het boek staan heel veel tips die bijzonder goed bruikbaar zijn als je voor jezelf wilt beginnen. Het gaat zowel om tips om de richting te bepalen waarin je voor jezelf zou kunnen beginnen als om met bepaalde werkzaamheden meerdere bronnen van inkomen te genereren. Het boek wordt ondersteund met een website met de naam van de boektitel en hier kun je aanvullende E-books downloaden. 

Rode draad in het boek is dat het verstandig is dat je zorgt voor die meerdere bronnen van inkomen. Bijvoorbeeld door deels online en deels offline te werken. Het boek heeft mij met name geleerd om ruimer te denken. Ik dacht dat ik dit al deed, door dit boek ben ik bij mijzelf te rade gegaan hoe ik meerdere bronnen van inkomen kan realiseren. Ik zie mijzelf voornamelijk als Outplacement Adviseur, maar ik kwam tot de conclusie dat ik ook Spreker ben en lezingen verzorg en Trainer van workshops. 

Kritische noot: op sommige pagina’s had ik wat last van de vele herhalingen. Eén keer iets noemen is vaak genoeg voor een lezer. En een aantal manieren van geld verdienen wordt naar mijn mening wat al te makkelijk voorgesteld. Ik denk dat er in de praktijk meer bij komt kijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *