Het UWV is de leukste werkgever die ik ooit gehad heb!?

Het-UWV-is-de-leukste-werkgever-die-ik-ooit-gehad-heb!GewooneenBaanIk weet zeker dat een deel van de mensen die dit leest dit zal beamen en een deel zal het ontkennen. Altijd als ik kandidaten begeleid merk ik dat een ieder een eigen agenda heeft en dat motieven om juist wel of niet in de WW te zitten voor ieder mens anders zijn.

Ik hoor veel mensen mopperen op het UWV, terwijl mijn eigen ervaringen toen ik een uitkering had, niet negatief waren. Ik heb een prima 50+ training gevolgd bij hen. En over de site WERK.nl ben ik ook tevreden. Bovendien word je door het UWV regelmatig uitgenodigd voor bijeenkomsten, ik heb daar een aantal inspirerende sprekers gehoord.

Een tijdje terug was ik kort in het buitenland, als je dan vergelijkt hoe goed dit soort zaken in Nederland geregeld zijn besef je in wat voor rijk land wij leven en hoe gezegend wij zijn met ons sociale stelsel! Bedenk dit ook eens als je je (opnieuw) negatief uitlaat over het UWV!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *