Iedere 50plusser elk jaar een training!

In mijn gesprekken met cliënten propageer ik altijd dat je er ook als 50+ werknemer verstandig aan doet om ieder jaar een opleiding te volgen. En dan bedoel ik niet een cursus die vooral leuk is om te doen maar een training die daadwerkelijk bijdraagt aan de vergroting van je vakkennis. In 2016 heb ik na rijp beraad, je kunt je opleidingsgeld immers maar 1x uitgeven, een training Verlieskunde in Coaching bij Patricia Wouters gevolgd. 2017 was al bijna om en ik was mijn eigen voornemen nog niet nagekomen. Vaak heb je het als werkende te druk om tijd vrij te maken voor een training. Direct toen het iets rustiger werd heb ik mijzelf bij de kladden gegrepen en heb ik besloten om een training te gaan volgen. Dit jaar heb ik met veel plezier de training ACT in Loopbaancoaching gevolgd bij Floor Reeze. Beide opleidingen vergroten mijn vakkennis en hebben invloed om mijn manier van werken, dit voelt als een verrijking. Wat zal de training van dit jaar brengen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *