Lang uitgekeken naar een baan en gekregen!

Als ik haar leer kennen heeft zij al heel wat achter de rug, zij heeft beperkte fysieke mogelijkheden. Haar onderbenen zijn geamputeerd en zij zit in een rolstoel. Bij de werkgever waar wij beiden werken is zij boventallig verklaard.

Met haar 44 jaar niet een heel goede uitgangspositie op de arbeidsmarkt. Ik ben haar begeleider en in februari 2013 kom ik de site van Bijzondere Banen tegen en maak ik haar hier op attent. Zij is een actieve vrouw en gaat er mee aan de slag. Ook als zij de organisatie verlaat in april 2013 houdt zij de moed er in. Zij doet vrijwilligerswerk voor een ouderen-organisatie en gaat hier meer uren in steken. Zij houdt voor deze organisatie de site bij en organiseert workshops en andere evenementen en levert een bijdrage aan de Nationale Ouderendag. 

Half juli brengt Bijzondere Banen haar in contact met Emma at Work en zij vindt na een aantal pittige gesprekken in augustus een functie als Managementassistente voor 24 uur per week bij een non-profit organisatie! Ze start half oktober met haar jaarcontract!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *