Leer alle facetten van Macht! kennen

Macht! is een bijzonder interessant boek om te lezen.

Recent heb ik het boek Macht! van Oscar David gelezen. Een prettig geschreven en toegankelijk boek, het geeft een uitstekende inkijk in de vele facetten die het begrip macht kent. Oscar gebruikt veel voorbeelden uit zijn eigen leven, dit geeft voor mij een extra dimensie aan het boek. In mijn sessies met cliënten komt het onderwerp macht regelmatig naar voren. Iedereen die in een organisatie werkt, groot of klein, heeft hier mee te maken. Dit boek kan je ondersteunen om meer helderheid te krijgen over de verschillende verschijningsvormen van macht en hoe daar mee om te gaan. Ik heb het boek al meermalen aanbevolen en dit doe ik niet zomaar. Zeer beslist een aanrader als je meer wilt weten over dit onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *