Opnieuw werkgeluk en levensgeluk ervaren

Zij (35) zit al langere tijd in een baan waarin ze het steeds minder naar haar zin heeft en dit heeft zijn weerslag op hoe ze het leven ervaart. Ze doet wel een aantal pogingen om iets anders te vinden en begint ook met het 1e jaar van een hbo-opleiding. Beide pogingen zijn geen succes en ze blijft hangen in haar huidige baan.

Als ze bij mij komt ondergaan haar cv en LinkedInprofiel een behoorlijke update en ze leert hoe ze op de goede manier kan netwerken. Dit leidt al na korte tijd tot een stevige sollicitatieprocedure voor een complexe zware baan. Ze wordt het uiteindelijk niet maar heeft hierdoor wel recente sollicitatie-ervaring opgedaan. Bij de tweede sollicitatie, die ze ook via haar netwerk geregeld heeft, gaat het beter en heeft ze meer succes. Helaas kunnen ze haar niet het aantal uren en het salaris bieden dat ze graag wil verdienen. Door slim te onderhandelen lukt het haar uiteindelijk toch om tot een acceptabel voorstel te komen.

Ze is intussen een paar maanden aan het werk in deze nieuwe baan en heeft èn meer uren gekregen èn meer plezier in haar dagelijks leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *