Problemen met het UWV?

Regelmatig krijg ik van mijn cliënten vragen over de WW. Meestal kan ik die zelf beantwoorden. Maar als het ingewikkelder wordt richt ik mij tot Jan Hoving Belangenbehartiger. Ik heb al meermalen veel gehad aan zijn advies als WW-deskundige . Hij beschikt over veel kennis van de WW en heeft een aantal keren voor mij contact opgenomen met het UWV, zodat ik voor mijn cliënten over de juiste informatie kon beschikken. Daarnaast heeft hij de beschikking over een professioneel netwerk. De problematiek rondom de WW is zo ingewikkeld dat een deskundige op zijn plaats is. Jan vraagt hiervoor een passende vergoeding, soms is het beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald als het om de WW gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *