Ron 58 jaar

Géén garantie op of voor een baan! Maar……aan het eind van het traject heb je alle handvatten, vaardigheden en motivatie tot je beschikking om succesvol op de arbeidsmarkt terug te keren!

Al bij de intake werd het mij duidelijk dat met deze dame niet valt te spotten: je ego krijgt een grote deuk en er wordt een immense hoeveelheid inzet van je verwacht waaronder regelmatig emailcontact maar daar krijg je dan ook een gigantische hoeveelheid bruikbaar materiaal in elk opzicht voor terug!
Aan de hand van duidelijke instructies met betrekking tot het lezen van bepaalde(vak-) literatuur, het oefenen van gesprekstechnieken, adviezen met betrekking tot kleding, gewicht en uitspraak, het onder handen nemen van je CV, sollicitatiebrief en Linkedin-profiel wordt je klaargestoomd voor de zo belangrijke en zo bepalende netwerkgesprekken.

Het credo is: ‘doen, doen, doen!’ Géén excuses meer maar pakken die telefoon en/of voeren dat netwerk- of sollicitatiegesprek!

Bij mij heeft dit energieke traject na een aantal zeer waardevolle netwerkgesprekken en nieuwe contacten geresulteerd in een terugkeer op de arbeidsmarkt.