Van HR Business Parter naar Operationeel Auditor

GewooneenBaanJoletUilenbergZij (48) heeft na lang nadenken besloten om te gaan voor een carrièreswitch van HR naar Audit. Intussen heeft ze ook een opleiding in die richting gevolgd en voor zichzelf een stage geregeld op een audit-afdeling bij een organisatie. Toen ze daar haar laptop op kwam halen dachten ze dat zij geen stagiaire kon zijn….. maar dat kon wel, ze heeft zichzelf de ruimte gegeven om andere dingen te leren en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Van mij wil ze graag advies of ze op de goede weg is zit qua beroepskeuze en hoe ze haar beroepsverandering arbeidsmarkttechnisch het beste kan aanvliegen.
Eerst moet de hardware (cv, LinkedIn) en een aantal andere zaken in orde zijn. Daarna praten we verder over haar gedachtes rondom het inslaan van een nieuwe richting. Ik bewonder haar doorzettingsvermogen, in the end zijn er niet zoveel kandidaten van mij die een totale omslag maken naar een geheel andere loopbaan. Ze heeft met haar werkgever afspraken gemaakt over de afronding van haar dienstverband maar ineens doet zich een mogelijkheid voor bij haar eigen organisatie. Ook daar krijgt ze de kans stage te lopen en op detachering aan de slag te gaan; die kans grijpt ze met beide handen aan. Men ziet in haar, na verloop van een (spannende!) tijd, potentie en ze krijgt een baan met doorgroeimogelijkheden aangeboden.

Kans gekregen en gegrepen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *