Van marine naar onderwijs

Hij (57) gaat met functioneel leeftijdsontslag bij de marine. Wil echter graag aan het werk blijven. Zijn belangstelling gaat bijvoorbeeld uit naar een baan als consultant of docent. Wij onderzoeken beide mogelijkheden. Er volgt een aantal sollicitaties in 2013 die niet het gewenste resultaat hebben. Keulen en Aken zijn niet op 1 dag gebouwd. Nu is het wèl gelukt! Vanaf september heeft hij een jaarcontract als docent wiskunde bij een opleidingsinstituut dat gerelateerd is aan zijn beroepsverleden.

2 comments on “Van marine naar onderwijs

  1. Machinale houtbewerker werkplaatsmedewerker bouwbedrijf 40 jaar bij gewerkt heeft regelmatig de directie gewaarschuwd daar kan ik het niet voor maken maar ja toch failliet daar kan ik boos om worden en probeer dan nog maar eens werk te vinden op jou leeftijd of in de buurt

    1. Beste Bob,

      Jouw frustratie kan ik mij voorstellen. Zoals je hier ook kunt lezen is het toch ook een kwestie van de aanhouder die wint. Vorig jaar oktober had deze cliënt drie sollicitatieprocedures lopen die allemaal op niets uitliepen. Hij is toch doorgegaan met netwerken en solliciteren en heeft dus nu per september weer een baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *